Karvani i fortë luksoz jashtë rrugës

Rimorkioja me majë të fortë përmirëson përshtatshmërinë dhe sigurinë e saj në mot ekstrem përmes një sërë optimizimesh të projektimit, përmirësimeve të pajisjeve dhe planeve të emergjencës.
  • HT-13

  • GJITHA RRUGËS

Disponueshmëria:
Sasia:
butoni i ndarjes së facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
butoni i ndarjes së snapchat
Ndani këtë buton të ndarjes
                                                                                       Konfigurimi i produktit 
Madhësia e përgjithshme
5570(L) * 2280(W) *3000(H)/mm
Shtretërore 2-3 Shtiqe
Masa Tare 2030 kg
Shasi Një copë shasi galvanizuese e zhytur në nxehtësi e lyer me armaturë shasie
Trupi Panel kompozit alumini me dy shtresa me sanduiç izolues
Frenat Frena elektrike 12'' jashtë rrugës dhe frena dore
Pezullimi Pezullim i pavarur 4* i rëndë me amortizues të dyfishtë
Dhoma e gjumit Shtrat me dyshek me susta të lehtë për 2 persona Dyshek divani me kabinën e magazinimit poshtë
MOQ 1 Njësi


1. Mirëmbajtja e sistemit të gazit të karvanit

• Shishja e gazit: Kontrolloni rregullisht trupin dhe valvulën e shishes për dëmtime dhe rrjedhje dhe zëvendësoni atë sipas periudhës së specifikuar.Respektoni rregullat e sigurisë gjatë ruajtjes dhe transportit.

• Pajisjet me gaz: të tilla si ngrohës uji, pllakë gatimi etj., kontrolloni rregullisht gjendjen e djegies, pastroni grykën dhe sigurohuni që flaka të jetë blu dhe pa flakë të verdhë.Kërkojini një profesionisti të kryejë një kontroll sigurie çdo vit.

2. Mirëmbajtja e objekteve të brendshme:

• Mobiljet: Pastroni sipërfaqen, kontrolloni nëse menteshat, shinat, bravat etj., funksionojnë siç duhet dhe ruani lubrifikimin.

• Shtrati: Lani rregullisht për të shmangur rritjen e mykut.Kontrolloni kornizën e dyshekut dhe të krevatit për dëmtime.

• Pajisjet e kuzhinës: Pastroni sobën, furrën me mikrovalë, frigoriferin, etj. dhe kontrolloni ndenjat për pengim.Guarnicionet e derës së frigoriferit duhet të mbahen të pastra dhe fleksibël.

• Tualeti: Pastroni tualetin, zonën e dushit, përdorni detergjent special për të hequr peshoren.Kontrolloni që tubat e kullimit të mos jenë të bllokuara dhe vulat të mos jenë dëmtuar.


E mëparshme: 
Tjetër: 
Allroad ka një ekip teknik profesional të lartë, duke mbledhur shumë inxhinierë të shkëlqyer të zhvillimit të produkteve dhe punëtorë teknikë me përvojë.

Lidhjet e Shpejta

Kategoria e produkteve

Na kontaktoni

 Distrikti Chengyang, Qingdao, Shandong
 +86-15376709037
  info@allroadcaravan.com
 
E drejta e autorit © 2024 Shandong Allroad Outdoor Products Co., Ltd. 丨Teknologji nga leadong.comPolitika e privatësisë | Harta e faqes