Kampingu jashtë rrugës dhe karvani pop me kuzhinë me rrëshqitje

Në përmbledhje, karvani i kampit pop-up përmes dizajnit dhe teknologjisë inovative, duke siguruar transportueshmëri, por edhe për t'u siguruar përdoruesve një mjedis të përkohshëm jetese relativisht të gjerë dhe funksionale, në mënyrë që të arrihet një ekuilibër midis transportueshmërisë dhe rehatisë.
Disponueshmëria:
Sasia:
butoni i ndarjes së facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
butoni i ndarjes së snapchat
Ndani këtë buton të ndarjes

Karvani i kamperëve pop-up balancon transportueshmërinë dhe komoditetin me karakteristikat e mëposhtme të dizajnit:

1. Ndërtim i lehtë

Materialet e lehta, por të forta, të tilla si kornizat e aluminit ose kllapat prej çeliku të karbonit, përdoren për të siguruar që pesha e përgjithshme e automjetit të jetë e lehtë dhe e lehtë për t'u tërhequr ose transportuar, duke garantuar forcën dhe qëndrueshmërinë strukturore.

2. Dizajn kompakt

Në gjendje mospërdorimi, madhësia e trupit është e vogël, mund të paloset ose paloset në një hapësirë ​​më të vogël, e lehtë për t'u ruajtur dhe transportuar, veçanërisht e përshtatshme për tërheqjen e biçikletave ose tërheqjen e makinave të vogla.

3. Hapësira e zgjerimit pop-up

Zgjatjet kërcyese të çatisë ose krahëve duke përdorur sisteme mekanike ose të presionit të ajrit ofrojnë hapësirë ​​më të madhe të brendshme të jetesës, duke përfshirë zonat e gjumit, pushimit dhe ruajtjes për rehati më të madhe të përdoruesit.

4. Paraqitja e brendshme me shumë qëllime

Brendësia është e dizajnuar me zgjuarsi dhe e pajisur me mobilje shumëfunksionale, si krevate të palosshme, ambiente kuzhine, kabinete magazinimi etj., të cilat mund të plotësojnë një sërë nevojash jetësore në një hapësirë ​​të kufizuar.

5. Përdorimi efikas i hapësirës

Dizajni i integruar, si shtretër marinari, pajisje të zhytura dhe tavolina e karrige të palosshme, maksimizon hapësirën brenda makinës, duke balancuar prakticitetin dhe komoditetin.

6. Material termoizolues

Pjesa e brendshme dhe e jashtme janë bërë nga materiale me performancë të mirë termoizoluese për të siguruar që temperatura brenda karrocës të jetë e përshtatshme dhe për të rritur komoditetin e jetesës në mjedisin e jashtëm.

7. Pajisje shtesë

Instalimi i jashtëm i kuvertës së jashtme, tendës dhe aksesorëve të tjerë, si dhe i integruar i ajrit të kondicionuar, sistemit të ngrohjes dhe pajisjeve të tjera moderne për të përmirësuar më tej komoditetin dhe komoditetin e jetës në natyrë.

Në përmbledhje, karvani i kampit pop-up përmes dizajnit dhe teknologjisë inovative, duke siguruar transportueshmëri, por edhe për t'u siguruar përdoruesve një mjedis të përkohshëm jetese relativisht të gjerë dhe funksionale, në mënyrë që të arrihet një ekuilibër midis transportueshmërisë dhe rehatisë.


E mëparshme: 
Tjetër: 
Allroad ka një ekip teknik profesional të lartë, duke mbledhur shumë inxhinierë të shkëlqyer të zhvillimit të produkteve dhe punëtorë teknikë me përvojë.

Lidhjet e Shpejta

Kategoria e produkteve

Na kontaktoni

 Distrikti Chengyang, Qingdao, Shandong
 +86-15376709037
  info@allroadcaravan.com
 
E drejta e autorit © 2024 Shandong Allroad Outdoor Products Co., Ltd. 丨Teknologji nga leadong.comPolitika e privatësisë | Harta e faqes